Neplaťte za každého uživatele – můžou jich být stovky

Zdá se, že už i malé a střední podniky pochopily, že se bez digitalizace neobejdou. Bohužel jim poskytovatelé nejrůznějších systémů, které by měly digitalizaci usnadnit, tak trochu hází klacky pod nohy svou cenovou politikou. Myslíme si, že není šťastné řešení nákup aplikace, systému, softwaru podmiňovat úhradou licence za každého jednotlivého uživatele. Nevyhnutelně to pak vede k selekci pracovníků, kteří budou se systémem pracovat.

U nás platíte za službu nebo za funkcionality, které využíváte. Nemusíte zvažovat, kterému uživateli zaplatíte přístup a kdo ho až tak moc nepotřebuje. Počet uživatelů ani připojených zařízení neomezujeme, protože si dobře uvědomujeme, že kdo přístup nemá, zůstává u papírové agendy. Pokud má systém přinést organizaci užitek, musí ho používat co největší počet zaměstnanců.

Digitalizujte s našimi aplikacemi.

Výhodou našich produktů je, že jsou plně online (v cloudu). Jestli je to úložiště DISQIE, podnikový informační systém QML nebo aplikace tvořené na míru našim klientům, je jedno, odkud k nim uživatelé přistupují. Cloudujte z kanceláře, od zákazníka, z mobilu, z domova či chalupy nebo klidně od rybníka. S našimi aplikacemi potřebujete jen zařízení připojené na Internet.

Starosti vyřešíme za vás.
Využijte našich zkušeností v oblastech implementace systémů řízení, revizí systémů řízení, auditů a školení.